Ogłaszam nową edycję konkursu na temat „Wpływ kuchni różnych narodów na zmiany w tradycyjnych i regionalnych posiłkach kuchni polskiej”. Młodzież zainteresowana tematyką w I etapie powinna przygotować pracę w wybranej przez siebie  postaci:  prezentacji multimedialnej, albumu, gazetki, posteru, filmiku w terminie do 6 XII 2019. II etap wojewódzki odbywa się w Kluczborku i polega na rozwiązaniu testu związanego z promocją zdrowego stylu życia.

Uczestnikiem konkursu może być każdy uczeń naszej szkoły w kategorii:  liceum, technikum czy szkoły branżowej. Szczegółowe informacje dostępne są u pani Mirosławy Kądziołki.

Niniejsza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie w celu zapewnienia funkcjonalności, wygody i prowadzenia statystyk. To ustawienie można w każdej chwili zmienić, klikając opcję „Zmień ustawienia”. Jeśli wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, kliknij opcję „Tak, zgadzam się”. Dowiedz sie więcej na temat plików COOKIE np. jak je usuwać i co przechowują. Polityka prywatności - cookie.

  Akceptuje pliki COOKIE pochodzące z tej strony